Ring til os på: 86 42 13 23

Byens Malerfirma siden 1967 - Kontakt os på tlf. 86 42 13 23

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies ( se vejledning ) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske på: 86 42 13 23. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet .

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Byens Malerfirma  
Mariagervej 57
8920 Randers NV
Danmark

Telefon:     86421323

Byens Malerfirma

Mariagervej 57 - 8920 Randers NV Danmark
+45 86 42 13 23
info@byens-malerfirma.dk






🎅🏼🎅🏼🎅🏼Julekonkurrence!🎅🏼🎅🏼🎅🏼

🎄Vind to Gavekort på 250,- ét til dig selv og ét til en person du vil glæde her i december!

❤️❤️❤️Nu er det blevet december og juletøjet er fundet frem!❤️❤️❤️

🎄🎄Hvor mange ænder står "julepigerne" sammen med?🎄🎄

Skriv dit svar og navnet på den du vil glæde og deltag i lodtrækningen.🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Du må selvfølgelig gerne like vores side men det er ikke noget krav.😉

Præmien bliver udtrukket onsdag d. 18/12-19
Vinderen vil blive kontaktet.

Denne konkurrence er ikke associeret eller sponsoreret af Facebook.
... See moreSee less

🎅🏼🎅🏼🎅🏼Julekonkurrence!🎅🏼🎅🏼🎅🏼

🎄Vind to Gavekort på 250,- ét til dig selv og ét til en person du vil glæde her i december!

❤️❤️❤️Nu er det blevet december og juletøjet er fundet frem!❤️❤️❤️

🎄🎄Hvor mange ænder står julepigerne sammen med?🎄🎄

Skriv dit svar og navnet på den du vil glæde og deltag i lodtrækningen.🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Du må selvfølgelig gerne like vores side men det er ikke noget krav.😉

Præmien bliver udtrukket onsdag d. 18/12-19
Vinderen vil blive kontaktet.

Denne konkurrence er ikke associeret eller sponsoreret af Facebook.

 

Comment on Facebook

11 fine ænder🦆Jeg ville glæde min datter Anne-Sofie Selch Leerhøy og min søn Frederik Selch Leerhøy med præmien, da de begge er flyttet og stensikkert godt kunne finde spændende sager hos jer, at bruge det på❤️❤️🤶🏻🎁

11 ænder og jeg vil glæde Stefan med det andet gavekort hvis jeg vinder 🍀🍀

11 ænder 🦆🦆 Jeg vil bruge pengene på, at købe maling til min lejlighed, der er ikke blevet malet i 6 år 🙏🙏🎄🎄

9 ænder og 2 rensdyr dejligt med et gavekort 🥰🤶🎅

11 flotte ænder er der på bordet 👍 Det kunne jeg godt bruge ⭐️🎅🏻🤶🏻 til Nissebo 😍

Der er 11 ænder vil glæde min datter Marianne Overgaard, det vil glæde hende. 🎄🎄🐕🐕

11 ænder 😍 de er så fine 🎁 jeg vil dele med Stine Norup Olesen 🎄

11 ænder er der på bordet. Jeg vil forkæle min kæreste med et gavekort hvis jeg er så heldig at vinde.

11 super flotte ænder ☺️vil give gavekort til min søn Mads da han skal flytte i ny lejelighed, og gerne vil male en væg i en fantastisk flot farve fra jer af 🤞🤞🤞🙏🙏🙏🎄🎄🎄🎄🎅🏻🎅🏻🎅🏻

11 ænder og jeg vil dele med Mathias Kold _ han trænger virkelig til “nips”😂😂

11 ænder og jeg drømmer om at få malet stuen og vil glæde Rune Malland hvis jeg vinder

11 jeg vil glædelig selv.😀

11stk flotte ænder Julie Rask Nielsen🎅🎄🤶

11 ænder. Vil dele med min veninde Jette Sørensen..... vi kan helt sikkert finde noget brugskunst i jeres butik 🤞🤞

11 jule ænder og hvor er de fine. Jeg vil dele med min onkel og gudfar Karl-Erik Pedersen

Skøn præmie - 11 ænder - Inge Lene Gregersen

De står med 11 ænder, vil dele med Per Byrresen 🤞🎅🏽🎄

11 ænder, trænger til at malet stuen. ...så....😉

11 ænder 🦆🦆 Jeg vil bruge pengene på, at købe nogle flotte pynte ting i har i jeres vindue 🤶🏻🎄🎅🏻Anne Brix og Julie Brix

Der er 11 flotte ænder og det vil glæde mig at kunne overraske min søde veninde Anni Bjarøy 🌲😍🍀

11 ænder, hvor er de fine, jeg vil glæde Susanne Krath Jensen😍🎄🎁🤞

11 ænder og skal da deles med Kent Nyvang 🎄🎄

11 ænder - jeg deler med døtre og svigerdatter 🎅🏼🤶

11 ænder Vin dele med Jan Sørensen 🎄🎅🏻🎄🎅🏻

11 ænder 🦆 🎅 Jeg vil dele med min datter.

+ View previous comments

Load more



Det er vigtigt for os, at vores arbejde lever op til jeres forventninger

Vi står til rådighed på såvel traditionelt som mere kompliceret malerarbejde. Med udgangspunkt i dine ønsker, leverer vi altid en service, der imødekommer jeres ønsker til den bedste kvalitet og en god pris.